Ga naar de inhoud

over mij

Mijn loopbaan in de financiële en fiscale wereld ben ik gestart met het invoeren van bonnen en bankafschriften, toen een groot deel van het werk op een administratiekantoor daar nog uit bestond. In die beginjaren heb ik leren boekhouden en het Praktijkdiploma Boekhouden behaald.

RB staat voor Register Belastingadviseur. Deze titel voer ik sinds ik de opleiding hiervoor heb gevolgd bij het Register Belastingadviseurs. Betekent dat dat ik nu alles weet? Nee, dat niet. Het geeft jou wel de zekerheid dat ik een degelijke fiscale opleiding heb gevolgd, en dat ik me steeds weer laat bijscholen. Ook biedt het Register me een vraagbaak, en een netwerk waarnaar ik je kan doorverwijzen als jouw situatie vraagt om kennis die ik niet in huis heb.

Ik houd erg van orde brengen in de chaos. En van met je meedenken. Zie mij als een begeleider die je een deel uit handen neemt of je ondersteunt bij het zelf doen, en jou zo helpt om een stap verder te denken. Fiscalisten kunnen vaak niet boekhouden, en mensen die administratief geschoold zijn overzien lang niet altijd de fiscale consequenties van beslissingen die je neemt over een administratie. Doordat ik het allebei in huis heb kom je niet voor verrassingen te staan.